Reisorganisatie Baobab is inmiddels veertig jaar een begrip. De roots van baobab liggen op het Afrikaanse continent. In de eerste jaren bestonden de reizen van baobab uitsluitend uit reizen naar Afrikaanse landen. Overlander tochten, met een grote truck veelal afgelegen gebieden doorkruisen, kamperen en lang onderweg. De bestemmingen van baobab bestrijken inmiddels de hele wereld, en de reizen zijn een stuk toegankelijker geworden. Nog steeds avontuurlijk maar er is nu ook een aanbod van kortere en comfortabelere reizen. En een divers aanbod van reizen voor gezinnen en singles.
Ter gelegenheid van zijn jubilium laat baobab de klassieke overlander echter herleven. Halve november begint een klassieke Trans afrika expeditie in cairo om via Egypte, Soedan, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Tanzania Malawi , Zimbabwe , botswana, en Namibië om uiteindelijk te eindigen in Kaapstad Voor wie de uitdaging van zes maanden reizen niet aan kan of wil, de reis is opgedeelt in zes etappes van elk een kleine maand. Prijzen vanaf 1900 euro.
Bezoek de site van baobab voor meer informatie over deze unieke reis. Zo je wilt een Retro beleving helemaal in stijl met de trends.
(locaties alleen ter referentie, niet de daadwerkelijke route)