Vanaf december 2010 is in Egypte geopend. Dit nieuwe resort bij Taba heeft een eigen strand en privé-baai. Het beste van het “all-inclusive by Club-Med” concept vind je hier. Eten en drinken kun je de gehele dag door doen. Gebruik maken van de vele faciliteiten idem dito. Voor kinderopvang wordt gezorgd. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, omdat voor elke leeftijdsgroep er activiteiten sporten en spelen worden georganiseerd die leuk, spannend en uitdagend zijn.
Uiteraard is er in Club Med Sinai Bay de mix van inspanning en ontspanning. Iedereen kan gebruik maken van en deelnemen aan de diverse sportactiviteiten: golven, waterskiën, duiken, tennis, golf en andere bezigheden. Liever een massage of zwemmen in het stiltezwembad, het kan allemaal. Club Med Sinai Bay heeft met haar Spa* Cinq Mondes, 1500 vierkante meter puur welzijn.
Club Med Sinai Bay is gelegen in de punt van de Golf van Aqaba.Door deze ligging heb je niet alleen het gehele jaar door zonnig en warm weer, maar ben je ook in de nabijheid van Egyptische oudheden. Club Med Sinai Bay biedt de mogelijkheid om een excursie naar het wereldwonder Petra in Jordanië te gaan. Ook is het mogelijk om het verblijf te combineren met een 4-daagse rondreis van Luxor naar Cairo .
In het luxe Clubdorp kom je net als Cleopatra helemaal tot rust. De kamers zijn sfeervol ingericht in Egyptische stijl met een hedendaagse touch.

  • Club Med Sinai Bay