De stichting See America stelt voor de Nederlandse consument en reiswereld een (bijna) gratis gids boordevol informatie over de Verenigde Staten beschikbaar. Deze Discover America Guide is ontwikkeld in de Verenigde Staten en bevat uitgebreide en onafhankelijke Engelstalige reisinformatie over de verschillende regio’s.

In de gids is een Nederlandstalige insert opgenomen. Hierin staat informatie over o.a. visa, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotelketens. Bovendien bevat het algemene informatie over de stichting See America en de website die zij onderhoudt.

Bestellen

De Discover America Guide is bij See America te bestellen via http://www.seeamerica.nl, slechts tegen betaling van de verzendkosten. De gids is ook te verkrijgen bij sommige reisbureau.

Virtueel verkeersbureau

See America is een virtueel verkeersbureau zonder winstoogmerk, met als doel het promoten van de Verenigde Staten als toeristische bestemming voor de Nederlandse consument en reisindustrie. Op de website http://www.seeamerica.nl is zeer uitgebreide onafhankelijke informatie over de Verenigde Staten van Amerika te vinden, met name over de toeristische mogelijkheden.

Praktisch De site geeft praktische informatie over de grote aantrekkelijke steden, bezienswaardigheden, attracties en natuurparken. Bovendien kan je brochures opvragen, aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en reiservaringen over de Verenigde Staten uitwisselen.

Meer