Met zijn tweeën in alle rust de mooiste steden van Europa ontdekken vanuit een luxe stacaravan of comfortabele bungalowtent op een schitterende camping. Keycamp Holidays biedt vroege genieters een voordelige mogelijkheid om er samen op uit te trekken: vóór de drukte uit.
Keycamp Holidays, de campingreisorganisatie die het buitenleven zo veel mogelijk combineert met het thuisgevoel, wil stellen graag verwennen met een verblijf in de beste accommodaties, op de mooiste campings, buiten de zomervakantiedrukte.

Ljubljana

Een weekje Ljubljana in Slovenië bijvoorbeeld: Een schitterende stad in een prachtige natuur en die al in het late voorjaar zonnig, gastvrij en vrolijk is. Het Keycamp Ljubljana Resort – open vanaf 26 mei – is een vakantiepark met wellness faciliteiten, gelegen aan de rivier de Sava, waar je prachtige kanotochten kunt maken of ontspannen kunt vissen.

Barcelona

Een andere mogelijkheid is Barcelona (her)ontdekken. Vanaf topcamping La Siesta, gelegen in een fris geurend pijnbomenbos vlakbij het sympathieke dorpje Calella de Palafrugell, is die wereldstad zó bereikt. La Siesta beschikt over een groot zwembadcomplex en allerlei sportieve voorzieningen, zoals een fitnessruimte en tennisbanen. Combineer de rust van het buitenleven met shoppen en culinair genieten in het oude stadscentrum van Barcelona.

Cote d’Azur

Lekker genieten van de warme voorjaarszon aan de Côte d’Azur kan natuurlijk ook. De exotische viersterren camping Domaine du Colombier ligt strategisch tussen St. Tropez en Cannes in en beschikt over veel faciliteiten. Na een dagje shoppen en celebrity spotting, kijk je vanuit je jacuzzi uit over de heuvels rond Fréjus, terwijl de zon in de Middellandse zee zakt.

Vroege vogels

Wie van het voorseizoen kan en wil genieten kan bij Keycamp tot maar liefst eenderde op zijn vakantie besparen. Boekers van een drieweekse vakantie in het voorseizoen (verblijf tot 14 juli) betalen voor twee weken

Zie ook: www.keycamp.nl.