Dit najaar worden de National Geographic Reisgidsen vernieuwd. De National Geographic Reisgidsen krijgen een nieuw uiterlijk en een herzien binnenwerk. Zo gaat elk hoofdstuk voortaan beginnen met de rubriek “Niet missen”, een lijstje van de echte aanraders die je natuurlijk niet moet missen. Met de “Insider Tips” geven de National Geographic auteurs en – fotografen unieke tips over van alles en nog wat. Leuke informatie over bijzondere ervaringen kun je lezen in de eveneens nieuwe rubriek “Ervaar”.

National Geographic Reisgidsen blijven zich natuurlijk onderscheiden door de uitgebreide informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis in combinatie met prachtige en spectaculaire fotografie. Samen met de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden zijn de National Geographic Reisgidsen een must voor iedere reizeiger naar bekende en minder bekende plekken op aarde.
Cambodja is het eerste land voor de National Geographic Reisgids nieuwe stijl. Niet voor niets natuurlijk, want Cambodja is een up-coming reisbestemming. Gelegen tussen Laos, Thailand en Vietnam en grenzend aan de Golf van Thailand en de Zuid Chinese Zee is Cambodja een prachtig land om te ontdekken. Vele tempels, een adembenemende landschap en onbekende architectonische hoogstandjes maken de reis onvergetelijk.