Oerkamperen in een natuurlijke omgeving, met alle comfort binnen handbereik. Dat kan binnenkort het hele jaar door op kampeer- en wellness centrum De Beerze Bulten in de buurtschap Beerze in de gemeente Ommen. De nieuwe accommodatie daarvoor -een all year tent- is klaar.

De all year tent voor kamperen in zomer en winter is bedacht door campingeigenaren Jan en Bep Hagedoorn en hun staf en is vanaf de herfstvakantie 2007 beschikbaar voor het publiek. In de periode daarvoor wordt de accommodatie in alle details getest én door vertegenwoordigers van allerlei media op haar bruikbaarheid uitgeprobeerd.

Boxspring en flatscreen

De all year tent is van alle luxe voorzien: er zijn twee afgescheiden slaapkamers die beide vzijn voorzien van elektrisch verstelbare boxspringbedden. De geriefelijke leefruimte beschikt over comfortabele loungestoeltjes en een flatscreen TV. Daarnaast is er een compleet ingerichte kitchenette met stromend water. En voor de koudere dagen is er een gezellig potkacheltje ‘onder de schoorsteen’. ‘Kamperen is tegenwoordig heel wat anders, dan met een toiletrol onder de arm de halve camping over, op zoek naar een toiletgebouw’, zegt Beerze Bulten eigenaar Jan Hagedoorn. ‘En dat willen we graag weer eens een keertje laten zien’.

Informatie