Martinair vliegt met ingang van het winterseizoen 2007/2008 twee keer per week naar het Caribische eiland Tobago. De maatschappij vliegt nu al iedere dinsdag op Crown Point, de luchthaven van Tobago.

Vanaf oktober wordt dit iedere woensdag en per december wordt er een extra zaterdag vlucht aan het schema toegevoegd. Beide vluchten zullen, net als de huidige vliegroute, gecombineerd worden met Paramaribo. Deze positieve ontwikkeling is het gevolg van een groei van 30 procent ten opzichte van vorig jaar.

Flora en fauna

Tobago vormt samen met Trinidad de meest zuidelijk gelegen republiek in het Caribische gebied. De eilanden bieden naast zon, zee en strand ook een enorme diversiteit aan flora en fauna.

Regenwoud

Op Tobago ligt het oudste beschermde regenwoud ter wereld Main Ridge Forest. Verder zijn er volop mogelijkheden om te duiken, snorkelen, wandelen en golfen. En voor wie een romantische huwelijksreis wil naar een onvergetelijk Caribische eiland is Trinidad En Tobago dé perfecte duo bestemming.

Bereikbaarheid

Trinidad & Tobago worden onder andere aangeboden door touroperators KUONI, Does Travel & Cadushi Tours, Maduro Travel, OAD, Hotelplan, arke.nl, Travel Trend en Neckermann, Diving Holidays, Suriname Holidays en WRC Reizen. Voor meer informatie over het vluchtschema zie www.martinair.nl.

Meer Informatie