< Gelderland | Groepsaccommodatie Nederland | Noord Brabant>

Unieke groepsaccommodaties Nederland

Familiehuizen

Grote vakantiewoningen en groepsaccommodaties.

Belvilla grote huizen

Belvilla heeft naast de ‘gewone’ vakantiewoningen, ook een uitgebreid aanbod van grote vakantiewoningen

In De Vlinderkes

Twee luxe, nieuw gebouwde groepsaccommodaties. Sfeervol en (kind)vriendelijk ingericht. Gelegen aan de bossen op wandelafstand van het pittoreske Arcen. De accommodaties (16 en 18 persoons) zijn ook geschikt voor minder validen en beschikken over hoofdzakelijk tweepersoonslaapkamers met elk een eigen badkamer. Het geheel ligt op een zeer ruim perceel, en in de omgeving is zeer veel te doen en te beleven. In De Vlinderkes

Hoeve Hoogcruts

Pension, restaurant en groepsaccomodatie voor maximaal 25 personen. Gelegen in Noorbeek Zuid-Limburg. Beschrijving van de mogelijkheden met prijzen.

In ’t Niet

Accommodatie voor maximaal 30 personen in Maasbree Noord-Limburg. Tevens kampeergelegenheid en twee vakantiewoningen. Met prijslijst en foto’s.

Kasteel de Berckt

Voor iedere groep wordt een speciaal gedeelte gereserveerd, inclusief zitruimten en slaapkamers. De sfeer is overal gezellig en intiem. Het gehele kasteel is met natuurlijke materialen ingericht. Veel marmer, hout en leem. Een ideale omgeving voor uw groepsverblijf, of dat nu zakelijk is of recreatief.

Groepsaccomodatie het Bovenste Bos Zuid Limburg

Groepsaccommodaties Zuid Limburg. Beschikbaarheid en informatie van groepsverblijf Op de Hopschet, Hoeve ten Bosch, Huize ten Bosch. Voor een sfeervol verblijf in de zuidlimburgse heuvels met natuur en bossen. Maastricht, Valkenburg, Luik en Aken zijn vlakbij.

Villa de Bedelaar

Groepsaccomodatie in prachtige omgeving. Voor een vakantie voor de gehele familie, vereniging, training of vergadering. Kleine als grote gezelschappen kunnen terecht, tot 82 personen.

Auberge De Smockelaer

groepsaccommodatie Slenaken zuid limburg

De Molen van Medael

Ruim tien verblijven in Zuid-Limburg. Met foto’s en beschrijving van elk object.

Groepsaccommodaties Zuid-Limburg

Vijf verblijven in verschillende dorpen. Beschikbaarheid, prijzen en beschrijvingen.

De Elset groepsaccomodatie

In het stiltegebied aan de rand van de uitgestrekte Vijlener bossen op een van de uitlopers van Eifel en Ardennen ligt een unieke groepsaccomodatie. U kunt genieten van een intense rust en van een fantastisch uitzicht over het dal van de Geul.

De Zandberg

Groepsherberg Onderschey – Noorbeek

Groepsherberg Onderschey in Zuidlimburg de groepsaccomodatie waar u zich meteen thuisvoelt.

Hof De Peul groepsaccommodatie – Noorbeek

Hof de Peul – Grote groepsaccommodatie in Zuid-Limburg – Ideaal voor groepsverblijven, feesten, recepties en diverse tochten – Gelegen nabij de Ardennen en de Eifel in de stedendriehoek Maastricht, Aken en Luik

Kampeerboerderij De Holsterhof

Kampeerboerderij in Posterholt, Limburg

Groepsaccomodatie ’t Auwershoes Zuid Limburg

Groepsaccommodaties Zuid Limburg. Beschikbaarheid en informatie van groepsverblijf Op de Hopschet, Hoeve ten Bosch, Huize ten Bosch. Voor een sfeervol verblijf in de zuidlimburgse heuvels met vakwerk, natuur en bossen. Maastricht, Valkenburg, Luik en Aken zijn vlakbij.

Huize Damiaan – Simpelveld

In het prachtige Zuid-Limburg ligt het dorpje Simpelveld. Uw accommodatie in het klooster, geeft u als gast een gevoel dat de tijd heeft stilgestaan, terwijl u zult merken dat het aan de eisen van deze tijd voldoet; tot 100 personen.

Hoeve ten Bosch

Op de Hopschet

St. JozefHoeve | Welkom

Welkom op de website van Dousberg

Beaujean Vacances

Ruim tien vakwerkboederijen in Zuid-Limburg. Beschrijvingen van de objecten met foto’s.

Bleuet groepsvakantiewoningen

Twee verblijven voor 8 tot 16 personen in Sippenaeken bij Epen in Zuid-Limburg. Met foto’s en verhuurinformatie.

Groepsverblijf De Jonckhof

Nieuw luxegroepsverblijf voor groepen tot 20 personen in het mooie rustieke Noord Limburgse De Jonckhof. Aan de rand van de Geijsterse bossen.

De Braampeel, Overnachten In Stijl

Veel privacy, luxe entourage, sfeervolle ambiance, schitterend uitzicht op één van midden- Limburgs mooiste natuurgebieden Dát is wat u kunt verwachten als u te gast bent in onze gloednieuwe groepsaccommodatie De Braampeel. We verwelkomen zowel kleine als grote groepen in de zes appartementen. Elk appartement heeft een eigen uitstraling: van klassiek tot minimalistisch design. Toch hebben al de appartementen ook overeenkomsten, ze zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel. Ze hebben een magnifiek terras met een rechtstreekse doorgang naar natuurven De Braampeel. De hele locatie is van alle gemakken voorzien. De Braampeel ligt aan een rustige landweg in Neer, waar ook het Culinair Educatiecentrum en Ria Joosten Catering & Evenementen gelegen zijn. Combineert u het logeren in de appartementen met een van de speciale arrangementen? En wat dacht u van een fantastische brunch, high tea, kookworkshop of voortreffelijk diner? U bent van harte welkom! De Braampee

De Haykeshof

Haykeshof is een recent herbouwde boerderij. Op de plek van de stallen en schuren zijn een aantal schakelbare en rookvrije vakantie accommodaties gemaakt voor maximaal 36 personen. Het geheel is deels aangepast voor minder validen. Uteraard hebben wij ruim voldoende parkeergelegenheid. Ideaal voor familie- of vriendenweekend, schoolkamp, fietsgroep of zelfs een ponykamp (pony zelf meenemen). Het leven op Haykeshof speelt zich veelal buiten af tussen de boerderijdieren in de weilanden rondom, bij het kampvuur of de barbecue op het terras onder de veldschuur.

In westelijke richting ligt op enkele honderden meters van Haykeshof de rivier de Maas. In de andere richting ligt het natuurgebied de Ravenvennen, onderdeel van nationaal park de Maasduinen, met tal van wandel-, fiets-, ruiter- en mountainbikeroutes. De routes lopen tot aan, of voor de liefhebbers over, de Duitse grens. In de talloze pittoreske dorpjes in de buurt zijn tal van mogelijkheden voor grotere of kleinere groepen: Brouwerijen bezoeken, buggy rijden, thermaal bad, etc. Afhankelijk van de samenstelling van de groep doen wij graag een aantal sugegsties voor activiteiten en/of (uit) eten. Ruimte, Natuur En Sfeer Op Haykeshof

  • Max. Personen: 36 personen
  • Internet: Ja
  • Huisdieren: Ja

Aandehammermolen

In het rustieke plaatsje Aandehammermolen in Midden Limburg wordt op dit moment een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. De voormalige pastorie is nu het nieuwe Aande Hammermolen, met luxe slaapkamers en badkamers, met imponerende vergaderruimten en zitkamers en met een modern uitgeruste, smaakvolle keuken. Aande Hammermolen is een sjieke accommodatie waar de particuliere gast en de zakelijke bezoeker, indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In Aande Hammermolen in het Midden Limburgse Neer, is het op hoog niveau vergaderen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

Aandehammermolen, Luxe Groepsaccommodatie In Limburg
  • Max. Personen: 20
  • Internet: Ja
  • Huisdieren: Nee

Goedkoop, goekope groepsaccomodatie, groepsaccomodaties kampeerboerderij en kampeerboerderijen 10 15 20 25 30 35 40 45 50 personen! Vakantie