Onderweg-reizen

Begeleide vakanties voor mensen met een beperking. GMA Error: No Lat/Lon or ZIP given (or incomplete).

  • Max. Personen: 9
  • Internet: Ja
  • Huisdieren: Ja

Vakantiecentrum De Spring

De Spring, de leukste vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking! Al sinds 1995 een vertrouwd adres met 2 omgebouwde vrachtschepen als accommodaties.

  • Zwemmen: Ander Zwemwater

Vita V-Reizen

Vita V-Reizen is gespecialiseerd in vakanties voor mensen die niet geheel zelfstandig kunnen functioneren. We stellen in een persoonlijk gesprek met u uw individuele zorgbehoefte vast. Op elke reis gaan professionele zorgverleners mee.

Picture Vakantie

Uitgebreid overzicht van mogelijkheden voor aangepaste vakanties en accommodatie

Aangepaste vakantiehuizen

Een appartement in Zuid Frankrijk en een bungalow in Hongarije. Verhuur van particulier. Praktische informatie over de woningen en toeristische informatie over de regio.

Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV)

Branchevereniging van reisorganisaties en accommodaties die zich richten op vakanties voor mensen met een functiebeperking. De NBAV is opgericht als voortzetting van de Blauwe Vakantiekoepel, initiatiefnemer van de Blauwe Vakantiegids.

Stichting Vaarvakanties Topaze

Verzorgt met de Topaze II vaarvakanties op de Waddenzee, het `IJsselmeer en de Friese meren. Bij deze vakanties bepalen de opvarenden samen met de ervaren schipper het doel van de dag of dagen. Het schip is volledig aangepast en ingericht voor groepen van 8 tot 12 personen.

De Wielewaal

Vakanties voor kinderen en volwassenen met een handicap tot ca. 55 jaar. Beschrijving van de arrangementen en praktische informatie voor deelnemers en vrijwilligers.

Windekind

De Stichting Vakantieverblijf Gehandicapten West Zeeuws-Vlaanderen beheert drie bungalows voor rolstoelgebruikers. Beschrijving met foto’s, verhuurinformatie.

Stichting Wintersport Gehandicapten

Organiseert wintersportvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap. Met programma, foto’s en verslagen en uitleg over aangepast skiën.

The Picture Vakanties

Bemiddeling van aangepaste vakantie-accommodatie ten behoeve van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Beschrijvingen van accommodaties met foto.

Vakantie accomodaties voor mindervaliden

`VAKAM (Vakantie-Accommodaties voor Mindervaliden) is een organisatie die informatie verzamelt over vakantie-accommodaties die zijn aangepast aan gehandicapten.

SET-Reizen

Reisorganisatie gespecialiseerd in vakanties voor mensen met een handicap.

Vakantie Bungalow InPetto

Een aangepaste vrijstaande vakantiebungalow op een rustige 4 sterren kasteel camping in de Dordogne.

Stichting Smarti

Vakanties voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar, al dan niet met een lichamelijke handicap. Profiel, foto’s en liederen.

Vakanties voor gereformeerde mensen met een handicap

Reisverslagen, vakanties voor het komende jaar en nog veel meer

Wintersport voor mensen met mogelijkheden

een vervangende site van de Stichting WLZVG, maar nu in een nieuw jasje !

Diemer Zorgvakanties

Speciale vaarvakanties voor mensen met een handicap of zorgbehoevend.

Altjotour Aangepaste Vakantie

Onze Belgische-Turkse firma biedt de mogelijkheid om toeristen met een handicap,alsnog een vakantie te laten beleven in Turkije,dit met een aangepast programma. Met medewerking van o.a. een rolstoelvriendelijk hotel in Alanya ,een Nederlandstalige begeleiding en een aangepast programma ( boottocht, stadbezoeken, oude stad Side,enz…),kan deze groep van de maatschappij een onvergetenlijke vakantie beleven.

Access2africa Safari’s

safari vakanties voor rolstoelgebruikers, langzame wandelaars, senioren met speciale wensen en iedereen met een beperking

Reisburo Vakantie & Zorg

Reisburo Vakantie & Zorg richt zich primair op senioren en minder validen. Wij kunnen voor u de aangepaste accommodatie boeken en regelen daarnaast de benodigde thuiszorg en/of hulpmiddelen. Wacht niet langer, kijk op onze website en boek uw droomvakantie!

Les Gicons

In het heerlijke klimaat van de Les Gicons bieden wij 4 gites aan, waarvan 2 zijn aangepast met diverse hulpmiddelen; nl verpleegkundige aanwezig en honden zijn meer dan welkom.

Disclaimer