Magical Tours

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters! Ervaar het zelf…..stilte, ruimte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende workshops. Kom tot jezelf, geniet en voel je vitaal, ontspannen en blij. Wij organiseren geheel verzorgde vakanties óók voor alleengaanden, senioren en éénoudergezinnen. Wij hopen dat onze vakanties inspireren tot respect voor aarde, mens en dier. Niet alleen tijdens de vakantie, maar vooral ook in het leven van alledag. Uw vakantie? Maak het bijzonder! Want ‘gewoon’ kan altijd nog!

Spirituele Maat Reizen

Reizen naar Egypte met de nadruk op balans, meditatie en innerlijke rust. Beschrijving van de arrangementen.

Divine Discoveries

Hotelreizen voor mensen die bewust op zoek zijn naar zichzelf en die ander. Visie, reisprogramma en nieuwsberichten.

Vakantie Anders

Zomerweken in de Ardennen met diverse cursussen en workshops en activiteiten voor kinderen. Mogelijkheden, foto’s en reacties, prijzen en inschrijfformulier.

La Vie Tara

Het hele jaar door cursus- en vakantieaktiviteiten in een voormalig klooster in de Ardèche. Met profiel, programma, foto’s en prijzen.

Ancient Egypt Tours

Groepsreizen naar Egypte waar de monumenten worden beleefd en niet alleen bezocht. Reisprogramma’s en praktische informatie.

Aloha o ka I

Groeps- en individuele reizen naar Hawaii, met eventueel trainingen en massages. Overzicht van mogelijkheden, reisprogramma en foto’s.

Moulin de Bousson

Pleisterplaats voor het hart en de ziel. Een plek die kan helpen in de persoonlijke zoektocht op weg naar een bezield leven. Chambres d’hotes en camping. Gedurende het jaar worden er diverse cursussen en workshops gegeven.

Spiritueel Centrum La Mer

Camping en chambres d’hotes op een landgoed van 6 hectare in de Bourgogne. Nederlandse eigenaars.

L’Huis Perreau

L’Huis Perreau is een boerenhoeve gelegen in de Bourgogne met een vakantiewoning (gîte), een ruimte pelgrims en groepen (gîte d’étappe) en een kampeerterreintje. Ook worden er spirituele workshops gegeven. Nederlandse eigenaars.

Disclaimer