Hottentots View

5 stijlvolle gastenkamers, gelegen in cottages in onze tuin, aan de voet van het Hottentots gebergte. Bezoek onze website. Hottentotsview

Kaapsepracht Bed & Breakfast

Kaapse Pracht is een moderne Nederlands gerunde B&B in Somerset West, 20 minuten van het internationale vliegveld van Kaapstad. Kaapse Pracht is gelegen in een rustige boomrijke woonbuurt aan de voet van de Helderberg Mountains.

Barberton Manor Guest House ****

Bed en Breakfast voor 3 luxe kamers (max. 10 personen) in Barberton (Mpumalanga)

www.stayinsa.co.za

Accommodation in South Africa for all Holiday Travellers. South Africa Accommodation & South Africa Travel

African lodge

Een gezellige 4 sterren guest house in Buccleuch (Sandton, johannesburg) met Nederlandse eigenaren.

Wildebees ecolodge

In Hluhluwe (`KwaZulu-Natal). Wildebees ecolodge ligt middenin een tropische tuin met grote bomen, bloemenpracht en een grote varieteit aan vogels. Ook de sfeer is hier prima en kun je hier ook een lekker hapje eten. Natuurlijk worden er heel veel tours en trips georganiseerd. Wat te denken van een walvis- of schildpad safari, duiken, stoere wandeltochten, paardrijden en meer van dit soort spannende zaken.

Villa Rustique

Gastenverblijf in Oudtshoorn te Zuid-Afrika. De villa beschikt over 5 luxe kamers. In Oudtshoorn schijn 320 dagen per jaar schijnt de zon en het is een heerlijke lek voor een ontspannen vakantie. De gasten kunnen relaxen en zich verkoelen rond en in het zwembad of genieten van de talrijke bezienswaardigheden die Oudtshoorn biedt.

Bakkers Bed And Breakfast

Bakkers Bed and Breakfast is een kleine, gezellig/intieme bed en breakfast met persoonlijke aandacht voor iedereen. We bevinden ons op vijf minuten rijden van de Phalaborwa Kruger Park ingang en zijn gelegen dichtbij andere culturele- en natuur attracties. Phalaborwa is dé plaats om het Noordoosten van Zuid Afrika te verkennen en van uw vakantie een onvergetelijke belevenis te maken!

Old Mill Gastenhuis En Restaurant

Hartelijk welkom in ons 4 sterren gastenhuis,waar de gezelligheid troef is, met 6 smaakvolle Kaapse stijl ingerichte huisjes en kamers. Geniet van de traditionele Afrikanse gerechten voor lunches en avondeten bij kaarslicht of in de tuin onder de druivelaar met verse oesters, vis en vlees.

Alphabed B&b

Alpha Bed B&B biedt u stijlvolle ruime kamers met eigen patio of lounge in het hart van de Kaapse wijnlanden. Ook familiekamer beschikbaar! Ideale basis om Kaapstad, False Bay, wijnlanden en Hermanus enz…te ontdekken.